Mădălina Ghenea și-a șocat fanii: Gravidă și plină de sânge

458
Mădălina Ghenea și-a șocat fanii: Gravidă și plină de sânge - madalinaghenea1-1377786753.jpg
La toate te-ai fi așteptat, dar nu să o vezi pe Mădălina Ghenea însărcinată și cu cămașa de noapte mânjită de sânge. Însă, din fericire, acesta nu este decât o scenă din filmul Borgia, în care românca este distribuită. 

Îmbrăcată cu o cămașă albă din pânză, cu pântecele unei femei însărcinate în aproximativ opt luni și mânjită de sânge, Mădălina reprezintă o apariție emoționantă. Singurul detaliu care face diferența între realitate și ficțiune este telefonul mobil pe care românca îl ține în mână pentru a se fotografia. 

"Viața oricărui om este o cale către sine însuși", este citatul din Hermann Hesse cu care Mădălina a însoțit fotografia. 

Șocul unei astfel de imagini ar fi fost maxim în rândul fanilor româncei, dacă aceștia nu ar fi fost foarte bine puși la punct cu orice mișcare a Mădălinei. 

Așa că nimeni nu s-a speriat, ci chiar au venit cu indicații scenice: burta falsă este prea sus, a sugerat unul dintre prietenii ei virtuali. Ceilalți au considerat că Mădălinei i-ar sta foarte bine în realitate ca viitoare mămică, scrie libertatea.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6079 secunde