Mădălina Ghenea: "M-au avertizat că Gerard este un afemeiat"

424
Mădălina Ghenea:
Ziarele britanice comentează din plin infidelitatea starului scoțian Gerard Butler față de iubita lui româncă, Mădălina Ghenea. Cu toate acestea, olteanca vorbește frumos despre povestea ei de dragoste într-o revistă pentru femei din Italia.

 "Viața mea e ca un joc de șah!". Așa și-a început povestirea Mădălina Ghenea în revista italiană Donna. Ea a dezvăluit detalii surprinzătoare din viața ei personală, inclusiv legate de faimosul ei iubit Gerard Butler (43 de ani).

"L-am cunoscut la New York, prin intermediul unor prieteni comuni. Ei m-au avertizat că Gerard este un afemeiat, dar cum să-i reziști unuia dintre cei mai fascinanți bărbați de pe planetă când a doua zi era la ușa mea, la Milano, cu un braț de flori?", a povestit Mădălina, care a mărturisit că a avut parte în viața ei de bucurie și de suferință în aceeași măsură, scrie libertatea.ro.

La doar câteva zile după ce actorul scoțian Gerard Butler (43 de ani) și-a petrecut vacanța în România, alături de Mădălina Ghenea (25 de ani), el a fost surprins de paparazzi, la Londra, alături de o altă femeie. Bruneta ascunsă sub banchetă e o cunoscută stilistă din Anglia. Imaginile compromițătoare pentru Butler și incomode pentru Mădălina, care filmează în Italia, au făcut weekendul trecut înconjurul lumii, scrie click.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Iunie 2013
Stire din Monden : Mădălina Ghenea, cu ochii în lacrimi
Pagina a fost generata in 2.0382 secunde