Mădălina Drăghici s-a logodit!

1617
Mădălina Drăghici s-a logodit! - madalinadraghici2-1324337303.jpg
Actrița Mădălina Drăghici și-a găsit în sfârșit marea dragoste și este atât de încântată de iubitul ei, încât nu a ezitat nicio clipă în momentul în care a fost cerută în căsătorie.

Acest lucru s-a întâmplat la Roma și asta în mare parte se datorează lui Moș Nicolae. El a fost cel care i-a lăsat în ghetuțe călătoria roman-tică în "orașul celor șapte coline", al cărui final a fost primirea unui frumos inel cu diamant într-un loc deosebit de romantic: pe scările Pantheonului.

Pe iubitul Mădălinei îl cheamă Ovidiu și nu face parte din industria spectacolului. Este avocat și a cucerit treptat inima frumoasei actrițe, chiar în preajma sărbătorilor de iarnă.

Deși Mădălina și Ovidiu și-au cunoscut fiecare părinții celuilalt, viitorii socri nu au avut încă ocazia să se întâlnească. O vor face însă în curând, de Crăciun, când vor petrece sărbă-torile împreună, cu toții, ca o mare familie.

"Rochia de mireasă va fi albă, pentru că îmi place ideea de puritate pe care o exprimă. Întotdeauna mi-am dorit ca nunta mea să aibă loc la malul mării. Nu îmi doresc o petrece pompoasă cu 500 de invitați, din care jumătate să nu-i cunosc. Îmi doresc o petrecere mică, cu prieteni apropiați, care să împartă bucuria cu mine în ziua respectivă. Cred că o să scriu pe invitații: «Interzis cravate! Interzis papion!» și cred că o să dau șlapi la intrare. Desculți, pe plajă în nisip, dansăm, ne distrăm și sărbătorim", a declarat actrița pentru AcasăTv.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.543 secunde