"Mă mărit iar cu Prigoană! Nici nu mai știu a câta oară"

131
După ce s-au certat și s-au jignit reciproc luni în șir, Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu, cel mai spectaculos cuplu din România, par să fi îngropat definitiv securea războiului. 

Mai mult, frumoasa brunetă și milionarul se pregătesc iar de nuntă. Cei doi se vor căsători din nou, pentru a cincea oară! Să sperăm că, de data aceasta, va fi cu noroc.

După ce în primăvara acestui an au încercat să-și refacă viața alături de alte persoane, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană și-au mai dat o șansă până la urmă, de dragul copiilor. Cei doi iubiți s-au împăcat de Paște și, după ce au petrecut o vară întreagă prin vacanțe, cei doi și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt și se pregătesc iar de nuntă. Mai exact, a cincea nuntă!

Vedeta de televiziune a povestit pentru Libertatea: "Copiii s-au distrat de minune, se înțeleg foarte bine cu Silviu... Bine, le-a făcut toate poftele, iar micuții sunt fericiți. În vacanță ne-am gândit serios să ne recăsătorim. Dacă o facem din nou și o s-o facem, ar fi a cincea oară, cred, când m-aș mărita cu Prigoană, sau a șasea...! Nici nu mai știu exact... Despre viitoarea nuntă nu vreau să vorbesc acum, dar este un aspect la care ne gândim", a dezvăluit Bahmu.

Adriana și Silviu s-au cunoscut în urmă cu 12 ani și de atunci trăiesc o dragoste cu năbădăi. Au fost căsătoriți de patru ori și tot de atâtea ori au divorțat, pentru motive mai mult sau mai puțin întemeiate. Poate că acum, la a cincea încercare, cei doi își vor uni destinele pentru totdeauna...

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.403 secunde