"Mă distrez și cu alte femei"

239
Două dintre cele mai mediatizate vedete de la noi au o relație specială și modernă. Creatorul de modă Cătălin Botezatu admite că iubita sa, nu-l ține în lanțuri, ba din contră. "Când Anda e plecată, pot să mă distrez și cu alte femei", a recunoscut designerul vestimentar.


Bote și Anda Adam se iubesc de ceva timp, însă nu au o relație foarte apropiată și fiecare respectă meseria celuilalt. "Nu mă iubesc cu altcineva. Nu i-a luat nimeni locul Andei în viața mea. Ideea e că eu mă iubesc cu cine vreau, dar nu suntem niciunul atât de ordinari încât să o facem cu cine apucăm, apoi ne întâlnim ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat", a declarat Bote în Ziarul Ring.
Acesta a adăugat: "Când Anda este plecată, nu este nicio problemă să mă distrez și cu alte femei în club, dar asta nu înseamnă că trebuie să le duc și în pat. Anda Adam e o femeie ocupată care pleacă în toată țara pentru concerte, iar eu, în toată lumea. Doar așa ne putem completa și accepta unul pe celălalt. Dacă e să calc strâmb, merg și îi spun: Anda, uite ce s-a întâmplat, o luăm de la capăt? Nu sunt însurat, acel act de căsătorie e inutil. Așa, dacă greșești, poți fi iertat mai repede". Cătălin Botezatu a punctat: "Un bărbat adevărat nu trebuie să vorbească niciodată despre o relație din punct de vedere sexual".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.817 secunde