"M-am hotărât să devin și eu o prioritate în lunga listă a vieții mele!"

245
1
Mămica unei fetițe de zece lui, Maria Isabel, Oana Roman s-a hotărât să aibă gmai multă grijă de aspectul ei fizic. După ce a dat jos peste 25 de kilograme, mezina familiei are planuri mari. Pentru început a încercat un tratament cu botox pentru păr, însă anunță că nu se va opri aici.

"M-am hotărât să devin și eu o prioritate în lunga listă a vieții mele! Îmi voi face diverse plăceri și tratamente....azi încep cu acest tratament pentru păr care se pare că e miraculos! Revin cu rezultatul! De luni vor urma și alte lucruri și alte vizite și la estetician și la o clinică de detoxifiere și întinerire celulară....vă povestesc pas cu pas!", a scris Oana Roman pe contul ei de socializare. Vedeta a trecut la finele săptămânii trecute pe la un salon de înfrumusețare unda s-a lăsat pe mâinile unui hair-stylist care i-a răsfățat podoaba capilară cu botox, scrie click.ro.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 August 2014
Stire din Monden : Oana Roman, mai slabă cu 20 de kilograme
Vineri, 25 Iulie 2014
Stire din Diverse : Detoxifierea pe timp de vară
Sâmbătă, 19 Iulie 2014
Stire din Sănătate : Cum se realizează cura de detoxifiere
Pagina a fost generata in 2.1081 secunde