"M-a întrebat dacă sunt virgină!"

2023
2

Arestarea interlopului Ion Clămparu, la sfârșitul săptămânii trecute, a readus în discuție un episod mai puțin știut din trecutul Monicăi Gabor: în 2003, ea a intrat în contact cu băcăuanul Radu Duță Nițescu, unul dintre "locotenenții" lui Clămparu.
Declarația dată în urmă cu opt ani de Monica Gabor la sediul Societății Internaționale pentru Drepturile Omului, filiala Bacău, la inițiativa lui Dinu Damaschin, a fost scrisă în prezența a trei martori. Iată declarația Monicăi Gabor, potrivit libertatea.ro:
"Subsemnata, Gabor Monica, (...) declar următoarele. În urmă cu circa 30 de zile, în data de 28.06.2003, m-am mutat acasă la Dinu Damaschin. Acesta mi-a făcut cunoștință cu mai multe persoane, printre care și cu numitul Duță Radu. Într-o zi, aflându-mă în holul Hotelului Decebal, citind ziarele, a apărut Duță Radu. A venit la mine și m-a întrebat dacă poate să ia loc lângă mine. Astfel a început să-mi propună o afacere. A început întrebându-mă dacă vreau să fac bani mulți. Dacă vreau, el mă poate ajuta să-mi rezolve orice problemă. I-am răspuns afirmativ, iar el mi-a spus că știe pe cineva care vrea să facă cunoștință cu o domnișoară care arată bine și care să vrea să devină amanta lui", a declarat Monica Gabor.
"Între timp, el m-a mai întrebat lucruri de genul dacă sunt virgină, ce fel de sex am făcut până acum. Apoi mi-a mai spus că dacă aș vrea și dacă ar vedea că s-ar putea lega o relație între noi, el s-ar putea îndrăgosti de mine și eu de el și cine știe, poate ar putea să devină ceva serios. Eu, dorind să văd cum vor decurge lucrurile cu domnul afacerist care trebuia să-mi devină amant, i-am spus că nu am de gând să mă îndrăgostesc prea curând de nimeni, pentru că eu tot ce vreau este să fac bani", mai notează Moni.



Comentează știrea

li
27 septembrie 2011
unde?

in urechi?

27 septembrie 2011
virgina ?

Cum ? Citea ziarul in holul unui hotel ? Vine un strain si te intreba daca vrei sa fii amanta lui ? Daca esti virgina ? Asta e dialog normal intre 2 oameni care se vad prima oara ? NU , este dialog intre o ... si un client . Ziaristi ! Nu o mai publicati sa-i creasca pretul prin notorietate.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 27 Septembrie 2011
Stire din Monden : Șapte lucruri esențiale despre sex
Luni, 26 Septembrie 2011
Stire din Monden : Sex sălbatic cu scenarii erotice
Luni, 19 Septembrie 2011
Stire din Monden : Învață să faci sex pe mașină!
Luni, 12 Septembrie 2011
Stire din Monden : Fă-o în fața oglinzii!
Pagina a fost generata in 0.2268 secunde