LOREDANA CHIVU A ÎNCERCAT SĂ SE OMOARE. Iată de ce a recurs vedeta la acest gest

1158
LOREDANA CHIVU A ÎNCERCAT SĂ SE OMOARE. Iată de ce a recurs vedeta la acest gest - loredanachivu-1523645127.jpg
Fosta asistentă tv Loredana Chivu a încercat să se sinucidă, vineri, 13 aprilie, în locuința ei, din Popești Leordeni. Din fericire, vedeta este într-o stare bună, refuzând să fie dusă la spital.Echipajul medical ajuns la fața locului i-a acordat primul ajutor medical, scrie libertatea.ro



UPDATE 18:25: Mama Loredanei Chivu a fost cea care a sunat la 112 și a spus că fiica ei a înghițit mai multe somnifere după ce s-a certat cu iubitul, susțin surse judiciare. Echipajele de salvare au intervenit la fața locului și i-au acordat primul ajutor Loredanei Chivu care a refuzat să fie transportată la spital.


IPJ Ilfov a fost sesizat cu un apel la 112 ca Loredana Chivu a încercat să se sinucida prin ingerarea mai multor somnifere la domiciliul ei din Popești Leordeni. Echipajul medical a găsit-o pe vedetă conștientă, iar aceasta a refuzat să fie dusă la spital.


Umilită de iubitul ei, Mihai


Loredana Chivu a recurs la acest gest, după o ceartă cruntă cu iubitul ei, Mihai, după ce a aflat că acesta ar fi înșelat-o. La scurt timp dupa ce s-a despartit de iubit, Loredana Chivu a lasat de inteles si pe pagina sa de socializare ca e in lacrimi si ca ar fi fost umilita de el. Initial, blondina a postat un anunt "Sfarsitul unei relatii", langa care a scris "Si am ajuns la sfarsitul unei mari minciuni". Mai apoi, fanii ingrijorati au intrebat-o ce a patit.



Sursa: libertatea.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 02 Noiembrie 2013
Stire din Monden : Ce vrea Loredana Chivu de la un bărbat!
Pagina a fost generata in 1.856 secunde