Lora...cu zâmbet de sârmă

554
1
Lora...cu zâmbet de sârmă - lora-1419845804.jpg
De zece luni încoace, Lora (32 de ani) afișează un zâmbet "de sârmă". Solista și-a pus aparat dentar pentru a avea un zâmbet de nota 10. Artista poartă non-stop dispozitivul, fie că este acasă, în studio, la emisiuni tv sau chiar în concerte live.

Pentru că este dependentă de aparatul dentar, Lora a fost "agățată" de niște prietene care dețin o clinică stomatologică unde astfel de instrumente au prețuri cupprinse între 2.000 și 3.000 de lei. Acum, artista le face reclamă. "Mă bucur că vreți aparat dentar ca al meu. Prietenele mele au cele mai mici prețuri de pe piață pentru că sunt îndrăgostite de meseria lor și vor doar zâmbete perfecte", își îndeamnă solista fanii să-i urmeze exemplul și să se aleagă astfel cu o dantură de zâmbit în reviste, scrie click.ro.

Comentează știrea

RODICA
4 ianuarie 2015
Cea mai accesibila oferta de lucru!

Cea mai accesibila oferta de lucru! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Luni, 29 Decembrie 2014
Stire din Monden : Adele s-a despărțit de iubitul ei
Luni, 29 Decembrie 2014
Stire din Monden : Keo s-a răzbunat pe Andreea Bălan
Pagina a fost generata in 3.2593 secunde