Liviu Vârciu nu poate ierta infidelitățile Adelinei

917
1
Liviu Vârciu nu poate ierta infidelitățile Adelinei - liviuvarciu-1362585557.jpg
Nici nu s-au împăcat că s-au și certat. Adelina Pestrițu și Liviu Vârciu s-au despărțit din nou după doar două săptămâni. După un divorț cu scandal, în 2010, vedetele s-au împăcat și s-au despărțit de mai multe ori, de fiecare dată cauza principală fiind gelozia celor doi.


Imaginea de Don Juan a lui Liviu Vârciu dispare atunci când acesta stă față în față cu Adelina Pestrițu. Cu toate acestea, artistul este o persoană foarte geloasă, de aceea căsătoria sa cu bruneta a fost sortită eșecului. Chiar dacă aceștia au reușit să se apropie din nou unul de celălalt, nu există cale de orientare spre o nouă căsătorie. Motivul? Liviu nu poate uita infidelitățile fostei soții.

"Mă omoară gândul că pe Adelina a mai atins-o altcineva, mă omoară gândul că altcineva a putut să facă dragoste cu Adelina, că a dormit cineva cu ea, că a privit-o dimi-neața... . Nu cred că aș putea supraviețui cu gândul ăsta, nu cred că am maturitatea necesară să pot să trec peste asta. Pentru mine e maximul. Să o privesc și să știu că a sărutat-o altcineva... nu pot!", spunea Liviu Vârciu, în urmă cu câteva luni, la Kanal D.

Adelina Pestrițu și Liviu Vârciu au divorțat în 2010 și au încercat să găsească din nou iubirea și în brațele altor persoane, însă nu au reușit. Recent, s-a pus problema unei noi căsătorii, aspect despre care nu au dorit să vorbească.


Comentează știrea

x
13 martie 2013
xx

Ce i-l compatimesc pe Varciu !!! Nu mai pot de grija lui, o super vedeta... cu un super articol !! Idio..tilor !!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013
Stire din Monden : Adelina Pestrițu, cu gândul tot la Vârciu
Pagina a fost generata in 1.7999 secunde