Liviu Vârciu ar vrea să se însoare din nou, cu o constănțeancă

1915
Liviu Vârciu ar vrea să se însoare din nou, cu o constănțeancă - df5ac49b760c9e24b52bf147c47ce0ea.jpg
Liviu Vârciu nu poate sta departe de femei. Chiar dacă la un moment dat spunea că o va uita foarte greu pe fosta sa soție, Adelina Pestrițu, de curând o constănțeancă i-a sucit suficient mințile lui Liviu încât acesta să fie gata să o ia de nevastă.
Prezent din ce în ce mai des prin orașul natal, Liviu Vârciu a cunos-cut-o pe Andreea Bododel într-un club din orașul Constanța.
Tânăra are 21 de ani și este din Medgidia. Cu toate acestea, ea își petrece foarte mult timp prin Con-stanța unde este o prezență obișnuită a concursurilor de frumusețe de la malul mării. Andreea a devenit cunoscută în cluburile din Constanța, unde lucrează ca animatoare.
Chiar dacă, recent, a spus că ar fi gata să-și refacă viața alături de An-dreea, Liviu Vârciu a spus că nu ar vrea să repete greșelile din trecut și de aceea nu se va grăbi cu însurătoarea.
"Am o relație foarte frumoasă cu Andreea. Este brunetă, foarte fru-moasă și înțelegătoare. Sunt de mai mult timp cu ea, însă am ți-nut-o departe de ochii curioși ai presei. Mă văd însurat cu ea dar nu vreau să mai repet greșelile din trecut, să promovez femei. Ca-rierea mea de promotor s-a încheiat", a spus Liviu. La rândul ei, Andreea spune că se simte foarte bine atunci când este împreună cu Liviu și că nu ar da niciun bărbat pentru el.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.154 secunde