Liviu Vârciu: "Adelina e moartă pentru mine"

461
Liviu Vârciu:
În prezent, Liviu este încă întrebat de fani și de cunoscuți dacă se împacă iar cu fosta soție, iar acest lucru l-a făcut să ajungă la capătul răbdării. A fost de ajuns o întâlnire absolut nevinovată, în urmă cu câteva săptămâni, undeva la munte, la nunta nașului lor de cununie, și au și început să apară speculațiile cum că Liviu Vârciu și Adelina Pestrițu ar fi pe punctul să-și reia relația.

Mai mult, faptul că ambii s-au pozat atunci, chiar și separat, în aceeași ma-șină, le-a dat apă la moară cârcotașilor. În prezent, actorul este încă întrebat de fani și de cunoscuți dacă se împacă iar cu fosta soție, iar acest lucru l-a făcut să ajungă la capătul răbdării.

Liviu a ținut să pună "punctul pe i" și să lămurească o dată pentru totdeauna situația. "Nu o să ne împăcăm niciodată. Pentru mine, e ca și moartă. A fost și ea atunci la munte întrucât era vorba de nunta nașului nostru. Eu am făcut un test drive cu respectiva mașină, nu am știu că și ea și-a făcut poză cu aceasta. Eu nu deschid pagina ei de Facebook, nu mă interesează ce face ea, chiar mă deranjează toate aceste speculații și întrebările care mi se pun, dacă ne împăcăm sau nu. Nu mai există așa ceva", a precizat Liviu Vârciu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4642 secunde