€ 4.7619
£ 5.507
$ 4.2322

Mai multe ştiri online:

Leo Iorga și-a anulat toate concertele! Artistul are cancer la plămâni

Ştire online publicată Marţi, 12 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Leo Iorga (54 de ani), diagnosticat cu cancer la plămâni, în urmă cu nouă ani, va suferi o nouă intervenție chirurgicală, de data aceasta în Germania. 


Leo Iorga a mai trecut prin alte cinci operații, de-a lungul timpului, în spitalele din țară. Ca să facă rost de bani, Leo scosese la vânzare vila lui, de 200.000 €, din Eforie Nord, însă fără succes. Impresionați de drama artistului, prietenii și fanii au pus mână de la mână, reușind să strângă o sumă impresionantă, în doar câteva zile.

Leo Iorga și trupa lui erau așteptați pe 11 februarie să susțină un concert, la Berăria H. Din păcate, din cauza bolii, cunoscutul rocker a fost nevoit să anuleze recitalul, urmând ca în locul lui să urce pe scenă un alt artist celebru, Ducu Bertzi. Acesta a anunțat că îi va dona lui Leo tot onorariul:

“Radu Dragomir de la berărie ne-a spus că domnul Ducu Bertzi va cânta acolo în locul tatei și va face acest gest. Nu putem decât să îi mulțumim, înseamnă foarte mult pentru noi”, a declarat Edy, fiul lui Leo Iorga, pentru Click!


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
luni, 15 aprilie Foto : ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni 2801 vizite, 0 comentarii ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni
Economie
sambata, 13 aprilie Foto : Care este viitorul profesiei de navigator? 1363 vizite, 0 comentarii Care este viitorul profesiei de navigator?
Cultură-Educație
sambata, 13 aprilie Foto : Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“ 1027 vizite, 0 comentarii Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8592 secunde