Lavinia Pârva, păzită de Bănică să nu se sufoce noaptea în somn

2709
Lavinia Pârva, păzită de Bănică să nu se sufoce noaptea în somn - lavinia1-1393943451.jpg
Problemele de sănătate ale Laviniei Pârva (28 de ani) se acutizează pe zi ce trece și, cum tratamentul medicamentos nu dă roade, doctorii endocrinologi au avertizat-o că singura variantă ar fi o intervenție chirurgicală la glanda tiroidă. Și cântăreața ia în calcul tot mai serios sfatul medicilor, cu atât mai mult cu cât noaptea, în somn, simte că se sufocă. Apropiații ei le-au spus jurnaliștilot de la Libertatea că Laviniei îi este frică să doarmă singurică, așa că nu se mai desparte de iubitul ei, Ștefan Bănică jr (47 de ani), care o păzește seară de seară ca nu cumva să se întâmple vreo nenorocire.


Lavinia este văzută tot mai des pe holurile Institutului Național de Endocrinologie C. I. Parhon, din Capitală, unde medicii și-au unit forțele pentru a o scăpa pe solistă de necazurile provocate de glanda tiroidă, care în ultima vreme funcționează alandala: 


"A fost diagnosticată cu hipertiroidism, boală care îți dă stări de neliniște și de sufocare, și se tratează la cei mai buni specialiști. Medicii i-au prescris eutirox, dar pastilele astea nu o ajută cu mai nimic. Se sufocă noaptea în somn, îi este frică să doarmă singură în casă, mai ales când Ștefan este plecat în turnee. Acum își face o serie amănunțită de analize ale sângelui, pentru că metabolismul ei este dat peste cap, de aceea s-a mai și îngrășat cu câteva kilograme. Se teme de operație, dar, cum medicii i-au spus că nu este o intervenție chirurgicală grea, o bate gândul să o facă", ne-au declarat apropiații ei, scrie, în exclusivitate, libertatea.ro.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0558 secunde