Lavinia Pârva, iubita lui Ștefan Bănică, ripostează dur: Pe voi vă interesează alte lucruri

239
Lavinia Pârva, iubita lui Ștefan Bănică, ripostează dur: Pe voi vă interesează alte lucruri - laviniaparva0-1379433884.jpg
În urmă cu o săptămână, Ștefan Bănică jr. a recunoscut relația cu Lavina Pârva. Frumoasa brunetă a fost foarte zgârcită în declarații și abia astăzi a acceptat să spună câteva cuvinte, dar nu a vorbit despre viața sa personală, anunță libertatea.ro.




Lavinia este urmărită de ziariști la tot pasul. Astăzi, la plecarea din apartamentul său, artista a preferat să vorbească despre cariera sa pentru o echipă a emisiunii "La Măruță". "Lavina face lucruri de mult timp, a lansat multe piese, Lavinia muncește la un nou album. Pe voi vă interesează alte lucruri", s-a rățoit cântăreața la ziariști. Aceasta a adăugat: "Eu nu sunt un om care își pune viața personală pe tapet".


În urmă cu câteva zile, Lavinia spunea despre relația ei cu Ștefan: "Suntem la început de relație și sper să evolueze frumos. Așa a fost să fie, ca noi doi să fim împreună. Vreau să vă spun că nu am făcut niciodată rău nimănui, nu am despărțit familii, așa cum s-a spus", potrivit sursei amintite.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 7.2486 secunde