Lavinia, noua cucerire a lui Ștefan Bănică Jr.

340
Lavinia, noua cucerire a lui Ștefan Bănică Jr. - lavinia-1378987780.jpg
Fostul soț al Andreei Marin a fost surprins, din nou, alături de Lavinia, solista cu care, în 2011, își făcea de cap, potrivit click.ro.

La doi ani după ce ziarul Click! a prezentat în exclusivitate detalii despre una din întâlnirile lor secrete în cuibușorul de nebunii al lui Ștefan Bănică Jr., iată că amorezii au fost din nou surprinși împreună. Revista Ciao a publicat fotografii cu cei doi ieșind împreună din casa lui Bănică și plimbându-se noaptea de mână prin parc.

Culmea, deși el este divorțat, iar ea nu are un iubit oficial, cei doi se feresc cât pot să-și ascundă relația.

Pe 3 septembrie, Ștefan a mers s-o ia pe Lavinia de la ea de acasă. Cântăreața îl aștepta pitită după un copac, îmbrăcată în trening, cu șapcă pe cap și ochelari mari de soare. Când Bănică a oprit mașina, Lavinia a urcat în spate și s-a întins pe bancheta din spate, pentru a nu fi văzută. Au ajuns la vila din Tei unde locuiește Bănică și au intrat cu mașina în garaj. Circa trei ore mai târziu, după ora două noaptea, amorezii chinuiți de gândul că ar putea fi deconspirați pleacă în aceeași formulă spre blocul Laviniei: el camuflat cu glugă, ea întinsă pe bancheta din spate. Convinși că nimeni nu-i vede la acea oră, au îndrăznit să meargă împreună într-un părculeț din zonă pentru a-l plimba pe câinele Laviniei. S-au ținut de mână și au stat romantici pe o băncuță, fără să creadă că cineva îi va fotografia, completează sursa amintită.

Despre noile fotografii publicate cu Bănică și Lavinia, Andreea Marin a declarat pentru emisiunea lui Măruță: "Ați văzut cu toții atunci, m-au deranjat lucrurile din timpul căsniciei. Acum nu mă doare".

În replică, artistul a explicat: "Pentru a liniști spiritele, declar că sunt deocamdată la începutul unei relații cu Lavinia Pârva și nu ascund lucrul acesta. Sunt un om matur, liber și e dreptul fiecăruia dintre noi să-și trăiască viața așa cum consideră, fără a simți nevoia de a da explicații. Este alegerea mea și sper să o respectați", au fost cuvintele lui Ștefan, scrie ele.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5903 secunde