Lavinia i-a schimbat viața, acum îl pune să modifice casa!

142
Lavinia i-a schimbat viața, acum îl pune să modifice casa! - lavinia-1381064176.jpg
Atunci când te cuprinde dragostea, ești în stare să faci orice pentru persoana iubită, spune o vorbă din popor. Așa se face că Ștefan Bănică Jr. este exemplul concret în acest sens. 

Curtea vilei lui Ștefan Bănică Jr. a fost transformată într-un mic șantier. Odată ce în viața lui a intrat o nouă femeie, artistul pare să fi simțit nevoia să facă și schimbări de ordin administrativ. Fostul soț al Andreei Marin a demarat niște lucrări de renovare exterioară, iar câțiva constructori muncesc de zor să le termine.

Cum nicio femeie nu se simte confortabil să stea în locuința care poartă încă amprenta fostei stăpâne, este posibil ca Lavinia Pârva, actuala lui iubită, să-i fi sugerat iubitului ei să facă unele modificări, lucrările de renovare la exterior, fiind doar începutul celor de reamenajare completă a vilei.

Aceste demersuri în ciuda faptului că, ideal, pentru Lavinia ar fi fost să se mute cu iubitul ei într-o altă casă.

Odată ce Bănică a chemat muncitorii să-i renoveze vila, este clar, însă, că nu are de gând să renunțe la imobil, chiar dacă asta i-ar asigura Laviniei o stare de spirit mai bună, știind că nu este nevoită să calce până și în casă pe urmele fostei soții a artistului, potrivit click.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 27 Septembrie 2013
Stire din Monden : Lavinia Pârva nu renunță la "camuflaj"
Pagina a fost generata in 1.3699 secunde