Lavinia a dat foc unei case, lăsând o familie pe drumuri

2262
Lavinia a dat foc unei case, lăsând o familie pe drumuri - lavinia-1316539503.jpg
Invitată să participe la filmarea unui mesaj de interes public, pentru o campanie a CNA, Lavinia nu bănuiește nicio secundă că este victima unei farse de proporții, marca Dan Negru. Singurul lucru pe care îl știe artista este că s-a ales înregistrarea acestor mesaje cu vedete din media, pentru a avea mai mult impact asupra publicului. În cazul său, mesajul avea ca scop combaterea corupției, scrie Cancan.

Ca totul să meargă conform planului, echipa de la farse a folosit drept recuzită un tun încărcat, al cărui detonator s-a aflat chiar în mâna victimei, pe perioada înregistrărilor. Într-o scurtă pauză de filmare, Lavinia a fost lăsată singură cu niște copii dintr-un sat din apropierea Bucureștiului, care, chipurile, se adunaseră să facă poze cu ea, să-i ceară autografe și să-i arate că sunt adevărați fani ai acesteia.

În toată zarva creată, unul dintre ei apasă "în joacă" pe detonator, provocând astfel o explozie uriașă. Pentru că "nimeni" nu se aștepta și tunul nu era poziționat corect, ținta "s-a nimerit" a fi chiar casa oamenilor în curtea cărora se filma mesajul de interes public. Explozia provocată a făcut ca locuința să ardă din temelii, fiind nevoie de mai multe tone de apă pentru stingerea incendiului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 20 Septembrie 2011
Stire din Monden : De ce nu poate dormi Inna?
Marţi, 20 Septembrie 2011
Stire din Monden : Ilknur Pintilie a devenit mămică
Luni, 19 Septembrie 2011
Stire din Monden : Johnny Răducanu a murit
Pagina a fost generata in 3.4247 secunde