Laurette, respinsă la "Dansez pentru tine"

1021
Laurette, respinsă la
Coregrafii emisiunii "Dansez pentru tine" au hotărât că Laurette are "două picioare stângi" și că nu are ce căuta pe ringul de dans. Astfel, frumoasa mulatră a fost respinsă pentru a doua oară din competiția de la ProTv, chiar înainte de a semna contractul, potrivit showbiz.ro.

Deși se zvonea că în primăvară Laurette nu a evoluat la potențial maxim, din pricina operației de mărire de sâni, pe care o suferise în luna decembrie a anului trecut, aceasta a demonstrat, și de data aceasta, că de la defilatul în costum de baie la a dansa tango este cale lungă și că nu oricine este făcut pentru așa ceva.

Astfel, deși spera că după emisiunea "Serviți, vă rog!" să continue colaborarea cu trustul PRO, Laurette este nevoită să se retragă cu coada între picioare. Ținând cont de faptul că aceasta a spus săptămâna trecută, pe contul său de Facebook, că le pregătește fanilor săi o surpriză, referin-

du-se, cel mai probabil, la participarea la "Dansez pentru tine", suntem foarte curioși cum va întoarce Laurette situația în favoarea sa, ieșind basma curată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2996 secunde