Laura Cosoi, vacanță exotică cu iubitul ei

Duminică, 10 Februarie 2013, 14:50
291
Laura Cosoi a publicat pe blogul personal câteva cuvinte și mai multe imagini din vacanța pe care a petrecut-o alături de iubitul ei, Cosmin Curticăpean. În imagini se vede clar că vedeta s-a distrat de minune în Seychelles alături de Cosmin, Adela Popescu, și partenerul acesteia, Radu Vâlcan. 


Pesemne că a lăsat complet în spate tot ce a fost între ea și Smiley și a decis să se bucure mai mult de viață! Laura Cosoi și Cosmin au ajuns împreună acum câteva luni, la scurt timp după despărțirea dintre ea și Smiley.

"Am continuat vacanța alături de Radu și Adela. I-am luat de la aeroport și ne-am îmbarcat toți patru spre insula Praslin. Am închiriat o mașină și o căsuță pe plajă unde ne-am simțit ca acasă. Începeam ziua cu un platou de fructe și o continuam cu băi lungi în ocean, iar seara făceam grătar de pește în curtea casei.

Chiar dacă după ora 20.00 nu mai era activitate pe insulă, ne găseam de fiecare dată ceva interesant de făcut iar plăcerea noastră era descoperirea plajelor sălbatice. Aventură, nu glumă!

N-am ratat nici rezervația naturală Vallee de Mai unde ne-am fotografiat cu celebrele «coco de mer», simbolul insulelor Seychelles.

Pe scurt, ne-am simțit excelent, iar zilele petrecute alături de Adela și Radu s-au scurs imediat, că de, tot ce este frumos se termină repede, nu? Cât de curând am să revin cu poze și din cea de a treia destinație, preferata mea: insula La Digue", a scris Laura pe blog.Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 1.1662 secunde