Laura Cosoi și-a scos iubitul în lumea mondenă

210
Laura Cosoi și-a scos  iubitul în lumea mondenă - lauracosoi-1364392988.jpg
După șase luni de relație, Laura Cosoi a decis că este momentul să-și scoată iubitul în lume. Actrița și tânărul afacerist Cosmin Curtică-pean s-au pregătit intens o zi în-treagă pentru a putea fi strălucitori pe covorul roșu, cu ocazia Premiilor Gopo: "A fost un eveniment absolut deosebit. Nu puteam să merg neînsoțită, iar Cosmin era cel care trebuia să-mi stea alături", a motivat Laura decizia de a-l prezenta lumii mondene pe Cosmin. Aceasta a povestit că partenerul său a avut emoții cu această ocazie, însă că a depășit situația cu bine."S-a simțit puțin ciudat, cu toate camerele alea pe el. A fost ușor stânjenit, e firesc. Însă a fost bine până la urmă", a mai spus Laura, pentru Click! "Probabil că ar fi trebuit să-i spun câteva lucruri, însă nu mi-am dat seama la timp. Din fericire, s-a descurcat de minune fără sfaturi", a completat vedeta.

Laura și Cosmin s-au pregătit din timp pentru primul lor eveniment public. Cei doi au fost surprinși de fotoreporterii Click!, în cursul zilei de luni, în timp ce-și ridicau ținutele de gală. Laura a mărturisit că alege-rea costumului a făcut-o Cosmin.

"Fiecare s-a preocupat de ținuta sa. Eu mi-am ales rochia și el cos-tumul. Nu m-am implicat prea mult, doar l-am sfătuit puțin. El l-a ales singur. Un smocking e clasic, nu am avut ce sfaturi să-i dau. Rochia mea este de la Stephan Pelger. Costu-mul lui Cosmin este de la un brand, sincer nu știu cum se numește. Îl comandase deja, iar noi am mers împreună doar să-l ridicăm", a povestit actrița, citată de clickvedete.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 21 Decembrie 2012
Stire din Monden : Vrei să ai tenul ca al Laurei Cosoi?
Joi, 22 Noiembrie 2012
Stire din Monden : Laura Cosoi  are un nou iubit
Pagina a fost generata in 0.3819 secunde