Laura Cosoi, cerută în căsătorie de mulți turci

Joi, 14 Iunie 2012, 16:05
1273

Articole recomandate

Miercuri seara, Dj-ul ProFM GreeG a avut doi invitați surpriză în studio. Unul dintre ei, chiar colegul său de pupitru, Marius Onuc, care de această dată timp de o oră s-a aflat în postura de invitat în propria emisiune și Laura Cosoi. Cei doi au povestit despre filmările emisiunii "Un vis de femeie" la care lucrează împreună.

"Marius este noul meu coleg și partener în reality show-ul «Un vis de femeie», iar una dintre pri-mele filmări a avut loc în Turcia, în Cappadocia. Ne-am adunat o echi-pă foarte frumoasă pentru acest proiect, cu toții avem în comun simțul umorului, iar Marius și-a făcut introducerea în echipă cu o oră de bancuri", a povestit Laura.

"Am filmat în câteva locații foarte frumoase, am zburat cu balonul și ne-am distrat foarte tare. Cu toții am făcut ceva inedit, Marius de exemplu a făcut sarmale", a adăugat ea, iar DJ-ul ProFM a completat-o adăugând că Laura a dansat din buric.

"Pot să mai zic faptul că Laura a avut un mare succes la turci, mulți au cerut-o în căsătorie și m-a uimit cât de bine negociază, extraordinar!". 


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 1.3177 secunde