"Lacrimile pe care le varsă Gabriela Cristea la TV sunt doar un teatru ieftin"

356
A moderat o emisiune despre cupluri, dar cu toate acestea Gabriela Cristea nu e capabilă să stabilească relații sociale obiective, conform părerii unui psiholog.

Ilie Marinescu explică de ce fosta gazdă de la "Noră pentru mama" riscă o depresie care poate deveni rezistentă. "Cu toate acestea, de la depresie până la suicid e cale lungă! A trecut ea cu bine peste despărțirea de familie și peste înmormântarea mamei, așa că e suficient de puternică", a spus specialistul.

Despărțirea de Marcel Toader a făcut-o pe Gabriela să plângă în fața telespectatorilor, dar psihologul nu crede în lacrimile ei. "Se pare că Gabriela suferă de aplatizare afectivă, iar lacrimile pe care le varsă la TV sunt doar un teatru ieftin... Timp de cinci ani nu a ieșit să spună nimic de viața personală. Vrea să revină în atenția publică și, când se află într-un con de umbră, procedează la fel ca majoritatea vedetelor", a completat acesta, conform ziarulring.ro.

Pentru a-și reveni și pentru a se reintegra în plan social, Ilie Marinescu spune că Gabriela Cristea are nevoie de câteva ședințe de consiliere, scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3934 secunde