Kevin Costner va reveni în România pentru o miniserie TV

740
Kevin Costner va reveni în România pentru o miniserie TV - kc-1317057447.jpg

Actorul american Kevin Costner va reveni, mâine, în România, pentru a realiza o miniserie TV produsă de postul History Channel în colaborare cu Castel Film, iar filmările vor fi făcute în comuna Dragoslavele, din județul Argeș.
Serialul va descrie rivalitatea dintre familiile Hatfield și McCoy în primii ani după încheierea Războiului Civil din Statele Unite, conflictul dintre cele două clanuri durând mai bine de un secol și fiind presărat de crime, intrigi și povești de dragoste.

Conducerea Castel Film realizează un casting pentru mai multe roluri secundare, care vor fi interpretate de actori români, mulți dintre săteni urmând să joace și ei ca figuranți în peliculă.

"Am ales zona pentru că am realizat un film în județul Argeș, iar Dragoslavele fiind aleasă deoarece relieful în care se vor filmă scenele de bătălie este identic cu cel din America. Serialul al cărui protagonist este Kevin Costner descrie rivalitatea dintre familiile Hatfield și McCoy în primii ani după încheierea Războiului Civil din Statele Unite, iar conflictul dintre cele două clanuri a durat mai bine de un secol și a fost presărat de crime, intrigi și povești de dragoste", a declarat Lelie Greif, producătorul general al filmului, citat de Mediafax.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2535 secunde