€ 4.7249
£ 5.2925
$ 4.2241

Mai multe ştiri online:

Keo s-a răzbunat pe Andreea Bălan

Ştire online publicată Luni, 29 Decembrie 2014. Autor: Cuget Liber Online.
După ce a privit cum fosta lui iubită îi pângărește casa cu noul partener, Keo a decis să-i strice planurile și să rămână proprietar pe jumătatea lui de casă. Un cuvânt important în această problemă l-a avut și mama artistului.

Au trecut mai bine de nouă luni de când s-au despărțit, dar Andreea Bălan și Keo încă nu au reușit să cadă la învoială în privința locuinței comune din Pipera.

Keo s-a mutat în altă parte și este doar un musafir în partea lui de vilă, în timp ce Andreea se bucură de partea ei împreună cu noul iubit, pe care-l cazează acolo ori de câte ori acesta vine în România. În aceste condiții, Keo a fost categoric: nici nu vrea să audă să mai locuiască sub acoperișul pângărit de Andreea și de americanul ei, dar nici nu vrea să-i vândă fostei partea lui de casă, așa cum ea visează.

Artistul este hotărât să folosească vila ca studio de înregistrări și să-și facă alta, doar a lui. În prezent, Keo împarte cu Misty un apartament ce-i aparține artistului, dar își dorește un spațiu mai generos, de preferat o vilă, scrie libertatea.ro.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7091 secunde