Mai multe ştiri online:

Keo a ales între Andreea Bălan și Misty: "Sentimentele mele se îndreaptă spre ..."

Ştire online publicată Vineri, 05 Septembrie 2014. Autor: Cuget Liber Online.
Keo a făcut marea alegere! Prins între cele două femei cu care timp de 7 ani a dus o viață dublă, artistul a trebuit să ia o decizie finală și să-și continue viața cu o singură femeie.

"În primul rând, aș vrea să spun că am iubit-o pe Andreea foarte mult și voi avea cele mai profunde sentimente de prietenie și respect. Regret că am făcut-o să sufere, dar relația noastră este un capitol încheiat și îi doresc foarte multă fericire. În viața mea, sentimentele mele se îndreaptă spre Alexa (n.r. Misty). Ea știe asta, dar acum îii este greu. Dacă mă iubește așa cum o iubesc și eu, sper să mai acored o șansă relației noastre", a declarat Keo, la Pro Tv, scrie spynews.ro.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8758 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4060 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2791 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7701 secunde