Justin Bieber a confirmat, pe Instagram, logodna sa cu modelul american Hailey Baldwin

205
Justin Bieber a confirmat, pe Instagram, logodna sa cu modelul american Hailey Baldwin - justinbieber537ihaileybaldwinsau-1531210088.jpg
Starul pop canadian Justin Bieber a confirmat pe Instagram logodna sa cu modelul american Hailey Baldwin, informează DPA.

Luni seară, artistul în vârstă de 24 de ani a publicat pe contul lui de Instagram o fotografie ce îl arată alături de Hailey Baldwin, însoțită de un mesaj amplu, în care starul pop își declară dragostea pentru iubita sa.

"Hailey, sunt atât de îndrăgostit de orice are legătură cu tine! Atât de angajat să îmi petrec viața cunoscându-te în cel mai mic detaliu, iubindu-te cu răbdare și bunătate", a scris Justin Bieber pe Instagram.

TMZ, un site dedicat celebrităților, a relatat duminică că Justin Bieber și iubita lui s-au logodit după ce artistul a cerut-o în căsătorie în seara precedentă, în timpul unei vacanțe în Bahamas.

Informațiile apărute pe site-ul american s-au bazat pe surse anonime și pe interpretarea unor mesaje publicate de părinții lui Justin Bieber pe rețelele de socializare.

Anunțul starului a fost urmat de un mesaj pe Twitter ("tweet") în care Hailey Baldwin a precizat că "niciun cuvânt nu poate exprima recunoștința" sa pentru ceea ce i se întâmplă în viață în această perioadă.

"Nu sunt sigură că lucrurile pe care le-am făcut până acum în viață merită o astfel de fericire, dar sunt atât de recunoscătoare lui Dumnezeu că mi-a dat o persoană atât de incredibilă cu care să îmi împart viața", a scris tânăra în vârstă de 21 de ani.

Referința religioasă din postarea lui Hailey Baldwin amintește de cele folosite de Justin Bieber într-un mesaj de pe Instagram, în care artistul a subliniat credința lui creștină și a citat din Proverbele lui Solomon din Vechiul Testament.

Hailey Baldwin, una dintre cele două fiice ale actorului Stephen Baldwin, a început o relație cu Justin Bieber în luna mai, după ce starul pop s-a despărțit de actrița Selena Gomez. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 23 Ianuarie 2014
Stire din Monden : Justin Bieber a fost arestat
Pagina a fost generata in 2.3942 secunde