Jerry Seinfeld bârfește căsniciile altora

212
El va colabora cu producătorul lui Oprah Winfrey pentru un show tv de comedie, în cadrul căruia comici și celebrități vor analiza căsniciile altor persoane, informează Media Guardian.
Acesta este primul proiect tv pe care Seinfeld îl lansează, după sitcom-ul care i-a purtat numele și care a fost un succes de proporții în SUA și pe plan internațional.
Așa cum sitcom-ul "Seinfeld" din anii 1990 a devenit un succes mondial punând accentul pe lucrurile mărunte din viață care îi afectau în mod semnificativ pe protagoniștii show-ului - Seinfeld, Elaine, Kramer și George -, noua emisiune, care se va numi "The Marriage Ref", va acorda o atenție sporită lucrurilor mărunte din căsniciile oamenilor.
În cadrul emisiunii, cupluri care se ceartă își vor prezenta punctele de vedere asupra conflictelor din relația lor unui "panel de experți" format din actori de comedie, politicieni și celebrități, care vor încerca să-l convingă pe "The Referee" ("arbitrul"), selectat de Seinfeld, să decidă în favoarea soțului sau a soției. În cadrul emisiunii, un membru al echipei va transmite în direct de la domiciliul cuplului în momentul comunicării verdictului, pentru a surprinde reacțiile.
Jerry Seinfeld, pe care show-ul "Seinfeld", difuzat în perioada 1989 - 1998, l-a transformat în unul dintre cei mai de succes și mai bogați comici din lume, nu va apărea în emisiune. Seinfeld spune că ideea i-a venit în momentul în care a avut o neînțelegere cu soția sa, Jessica Skylar, în fața unui prieten, căruia i-a cerut să decidă cine avea dreptate. Ulterior, soția l-a convins să dezvolte ideea într-un program de televiziune.
Show-ul va fi difuzat de postul NBC începând din martie 2010.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.1514 secunde