Iulia Vântur ademenită cu un salariu uriaș pentru a rămâne la PRO TV

230
Iulia Vântur ademenită cu un salariu uriaș pentru a rămâne la PRO TV - iuliavantur-1373886128.jpg
Iulia Vântur a primit mai mulți bani pentru a rămâne în ograda trus-tului MediaPro. Frumoasa blondă a fost ofertată de PRO TV cu un sa-lariu mult mai mare pentru a rămâne în țară. Iuliei i s-a oferit cu 5.000 euro mai mult la salariu, ca să fie din toamnă la "Dansez pentru tine".

De altfel, postul la care apare pe sticlă Iulia Vântur de ani de zile a anunțat deja preselecțiile pentru noul sezon de la "Dansez pentru tine", cel de-al XIV-lea și se pre-gătește să-și aleagă concurenții

Doritorii sunt așteptați duminică, 11 august, în București, la Hotelul Ramada Parc, unde vor avea loc preselecțiile. Pe de altă parte, Iulia Vântur, care a revenit joi în țară după o vacanță de mai bine de două lui în India alături de iubitul ei, Salman Khan, a fost ieri invitata lui Cătălin Măruță la "Happy Hour". Blonda a oferit primul interviu despre perioada petrecută în India, timp în care presa indiană, dar și cea de la noi, a făcut numeroase speculații cu privire la plecarea vedetei și mai ales, privind relația cu actorul de la Bollywood, Salman Khan. Iulia Vântur a povestit cum și-a petrecut concediul, dar și ce planuri are de acum înainte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6142 secunde