Iulia Albu, primele declarații despre relația cu Cristi Borcea

1141
1
Iulia Albu, primele declarații despre relația cu Cristi Borcea - iuliaalbu213815855901405607064-1454746161.jpg
Iulia Albu a vorbit pentru prima dată despre relația pe care a avut-o cu Cristi Borcea, după ce s-a speculat că ar fi fost ceva între ei. Fosta soție a lui Mihai Albu a lămurit lucrurile.

Fostul acționar de la Dinamo este nașul cuplului Iulia - Mihai Albu și se pare că acesta și-a dorit mai mult de la fina lui. Iulia Albu a dezvaluit ca au existat lucruri "deplasate", motiv pentru care relatiile cu Mihaela și Cristi Borcea s-au răcit.

"Eu prefer să nu vorbesc de acest subiect. Evident caăau existat niște lucruri care m-au făcut pe mine să mă distanțez de ei. Totusi, spre norocul meu, am avut si alta pereche de nași, asa că Mikaela are niste părinți spirituali. Cristi și Mihaela au fost clienții tatalui meu de foarte mult timp si erau prieteni comuni pentru mine si Mihai. Intr-adevar, a existat ceva acolo, dar nu vreau sa intru in detalii pentru ca nu imi place. Au fost niște lucruri care în mod cert s-au întamplat. Mie imi plac alt tip de bărbati, culti, eleganți. Eu cred că ține de verticalitatea fiecăruia să intrerupă anumite legături atunci când lucrurile depăsesc o anumita graniță. Au existat niște lucruri care m-au îndepartat foarte mult de ei, și de el și de Mihaela. Oricum, e bine ă și-au dorit altele.", a spus Iulia Albu despre presupusa relație cu nașul Cristi Borcea, scrie cancan.ro.

Comentează știrea

Clava
6 februarie 2016
lucru la domiciliu

Urgent! Castigati bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta oameni foarte seriosi care vor sa munceasca si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna, intr-o colaborare usoara si placuta, in timpul liber sau full-time. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4341 secunde