Iulia Albu, făcută praf: "Zdreanță... pocitanie... Ești penală!"

522
Iulia Albu, făcută praf:
După ce Iulia Albu l-a criticat dur și i-a spus că poartă lanț de manelist, Alex Velea s-a enervat în ultimul hal și a lansat un atac dur la adresa fashion editor-ului.

Cântărețul a postat un mesaj extrem de dur pe pagina sa de Instagram în care o face "zdrean-ță" pe Iulia și îi spune că merită nota 1 pentru că e "mai urâtă decât prevede legea".

"Bătaie de joc cu găina la cap... Iulia Labu. Zdreantza fashionistă care o s*** în batistă. Ești penală. Ai strâmbat oglinda. Vezi că noaptea umblă Politzia și te ia pe dubă, pocitanie mică. De multe ori ești mai urâtă decât prevede legea. Ai nota 1. Linge acadeaua. Să dai papaverină la găină. Mare mane-list", a scris Velea lângă o fotografie a Iuliei, scrie showbiz.ro.

De asemenea, designerul ves-timentar Stephan Pelger nu mai suportă comportamentul Iuliei și a răbufnit pe pagina personală de Facebook.

"Dragi prieteni... eu în general nu insist asupra unui subiect care NU mă atinge în niciun fel, dar nebuna asta insistă să mă scoată din minți. Dar până la urmă și nebunii își au rolul lor în societate, desigur că este interesant și amuzant să te uiți la televizor ca la urs să vezi o apariție din ce în ce mai șocantă și mai dezgus-tătoare care comentează, pardon taie și spânzură persoane pu-blice... uneori mai decent, alteori mai puțin decent îmbrăcate. Eu înțeleg că trebuie să faci rating... dar la orice preț??? Din fericire credibilitate nu obținem prin a ne masca... dacă suntem în stare să dăm în alții arătându-ne adevărata față, sfatul meu sincer este: F**K OFF!!!", a scris Stephan, citat de showbiy.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6264 secunde