Iubitul Mădălinei Ghenea, prins din nou pe picior greșit

242
Iubitul Mădălinei Ghenea, prins din nou  pe picior greșit - madalinasibutler-1375183990.jpg
Actorul Gerard Butler, iubitul româncei Mădălina Ghenea, a fost fotografiat, recent, în compania unei brunete misterioase, la Londra, potrivit The Sun. Și asta, la doar câteva zile de la plecarea din România, unde și-a petrecut vacanța alături de Mădălina.

Scoțianul de 43 de ani a devenit celebru mai ales pentru rolul său din filmul 300, dar și datorită escapadelor sale amoroase. Nu numai că a avut relații cu celebre fotomodele și actrițe de la Hollywood, dar a fost surprins adesea în compania unor tinere foarte sexy. Săptămâna trecută, părea că nu-l interesează altcineva decât Mădălina Ghenea, actrița româncă de 25 de ani, care îi este iubită de aproximativ un an, cu întreruperile de rigoare.

Aflați în România, cei doi au petrecut câteva zile de vis, Mădălina plimbându-l pe Butler pe Transfăgărășan, la Cabana Babele și la Bran. Păreau mai îndrăgostiți ca niciodată! După două zile de plimbări și relaxare, Mădălina Ghenea a părăsit pensiunea la care erau cazați, gurile rele spunând că cei doi s-ar fi certat, scrie click.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Iunie 2013
Stire din Monden : Mădălina Ghenea, cu ochii în lacrimi
Pagina a fost generata in 7.4213 secunde