Iubitul Iuliei Vântur își meditează partenera din film

114
Iubitul Iuliei Vântur își meditează partenera din film - iuliavantur-1374172448.jpg
În vreme ce Iulia Vântur nu vrea să recunoască în ruptul capului relația de iubire cu actorul indian Salman Khan, presa asiatică a avut grijă ca în ultimele două luni să scoată la iveală detalii picante care evidențiază clar apropierea celor doi. 
Plecarea prezentatoarei PRO TV din India i-a dat mână liberă lui Salman, care a mărturisit că meditează la limba hindi o femeie din Arabia. Salman Khan a fost dintotdeauna un cuceritor fără pereche, aspect care nu mai este un secret pentru nimeni. Și cum lupul nu-și schimbă năravul nici la 47 de ani, Iulia Vântur pare că a rămas deja cu buza umflată, căci partenerul ei de la Bollywood a ochit altă femeie superbă. 
Conform presei din India, care îl citează chiar pe Salman, acesta s-a oferit s-o mediteze la limba hindi pe Bruna Abdullah, o actriță jumătate braziliancă, jumătate arăboaică, de 27 de ani. Motivul ar fi faptul că Bruna urmează să apară într-un rol mic în pelicula Mental alături de Sallu și nu prea se descurcă cu limba hindi, scrie libertatea.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8167 secunde