Iubitul Gabrielei Cristea clarifică zvonurile despre fosta lui iubită gravidă

Joi, 07 Noiembrie 2013, 15:29
226
În ultimele zile, tot felul de zvonuri în ceea ce îl privește pe Tavi Clonda, iubitul Gabrielei Cristea, s-au făcut auzite. Astfel, pe la colțuri se vorbește că solistul care i-a picat cu tronc prezentatoarei tv nu este tocmai ușă de biserică, deoarece și-a părăsit iubita însărcinată pentru a fi cu Gabriela. Nimic mai neadevărat, susțin într-un glas cei doi amorezi!

"Eu și Gabi suntem foarte ok. Nu știu de unde au pornit toate speculațiile astea, dar vreau să înceteze. Fosta mea relație s-a terminat înainte de a o cunoaște pe Gabriela. Nu m-aș fi gândit să încep o nouă relație, dacă eram implicat într-una. Fosta mea iubită nu este însărcinată. Eu nu cred că ea ar face așa ceva (n.r. - să răspândească zvonuri)", a declarat Tavi Clonda, la Kanal D.

Și Gabriela Cristea, aflată lângă iubitul ei, pentru a-l susține la un concert, a ținut să clarifice situația: "Amândoi suntem suficient de maturi și să discutăm dacă apare vreo situație ca aceasta. Relația dintre el și fosta lui iubită nu s-a terminat din cauza mea. Nici nu existam atunci în viața lui", scrie libertatea.ro. 

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 1.0011 secunde