Iris a susținut un concert memorabil la Casa de Cultură

346
Iris a susținut un concert memorabil la Casa de Cultură - 83fc2cc3304417ac0abf4a258507ee67.jpg
Sute de persoane au luat cu asalt Casa de Cultură Constanța, care a găzduit, luni seară, un concert extraordinar susținut de legendara formație Iris.
Inegalabilul Cristi Minculescu a interpretat piese-cult precum "Somn bizar", "Floare de iris", "Strada ta", "Îți vei aminti", "Baby" sau "Lady in Black", asistat de Valter Popa (chitară), Nelu Dumitrescu (baterie), Doru Borobeica (bass) și Relu Marin (clape), care au transmis emoția muzicii prin demonstrațiile lor de virtuozitate. Momentul Iris nu s-a redus doar la muzică, ci și la videoproiecție, ceea ce a transformat concertul într-o experiență multimedia.
Regii rock-ului au scos din casă sute de tineri care iubesc muzica bună, dar și pe cei maturi, care au crescut cu piesele Iris. Chiar dacă nu se mai putea intra prin ușa de acces la sala de spectacol, fanii au intrat fie în culise, fie au vizionat concertul de afară, în fața Casei de Cultură fiind amplasat un ecran de proporții mari, astfel că toți cei care au venit au putut vedea, într-un fel sau altul, concertul Iris.
La finalul concertului, Cristi Minculescu a făcut fotografii alături de fanii săi, pe care i-a răsplătit cu amabilitate și autografe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 28 Octombrie 2009
Stire din Monden : Yann Tiersen concertează la București
Pagina a fost generata in 3.5184 secunde