Irinel, grijă mare! Cătălin Botezatu a pus ochii pe «sosia lui Moni»

261
Irinel, grijă mare! Cătălin Botezatu a pus ochii pe «sosia lui Moni» - 10db13524366bb9c35bb-1393230882.jpg
Cătălin Botezatu a participat sâmbătă la Balul Operei de la Cluj, singurul eveniment de acest gen din țară, unde și-a prezentat cea mai nouă colecțiue, "Tsarina", inspirată de Rusia. 


Pe podium, în timpul prezentării, a urcat și Alexandra Hodiș, cunoscută pentru o presupusă relația cu Irinel Columbeanu. Cătălin a fost cucerit imediat de modelul de 18 ani și a recunoscut că nu și-a putut lua ochii de la ea, conform ziarulring.ro. 


Când Alexandrei i-a fost înmânat premiul de excelență în modeling din partea organizatorului Matei Miko, fost naș de cununie a lui Irinel Columbeanu și al Monicăi Gabor, Bote nu s-a putut abține să nu spună în microfon: "Era culmea ca Alexandra să nu primească un premiu. E cea mai frumoasă".


Alexandra Hodiș, în vârstă de 18 ani, a devenit cunoscută după ce a apărut la brațul lui Irinel Columbeanu la un eveniment desfășurat în Capitală. Deși s-a zvonit că cei doi au o relație, mai ales că modelul seamănă izbitor cu fosta soție a omului de afaceri, Monica Gabor, cei doi au negat idila.


"Este exclus să avem o relație amoroasă. Eu nu am avut nici măcar un prieten. Nu am niciun inel de logodnă de la el și nu m-a cerut de soție", a spus Alexandra Hodiș la Antena Stars, scrie click.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7469 secunde