Irinel Columbeanu, executat silit

349
Omul de afaceri Irinel Columbeanu nu și-a achitat ratele la bănci, astfel că va fi executat silit pentru credite neachitate. Potrivit Realitatea TV, executorul judecătoresc a scos la vânzare 17 hectare dintr-un teren pe care îl deține milionarul în Ciolpani. 

"Noi, executorii judecătorești aducem la cunoștință generală că în ziua de 15 aprilie, ora 11, va avea loc vânzarea la licitatie publică a bunurilor imobile aflate în proprietatea debitorului ipotecar Columbeanu Adrian Irinel". 

Anunțul a fost afișat atât la avizierul Judecătoriei din Buftea, care a încuviințat executarea silită a milionarului de la Izvorani, cât și la Primăria Ciolpani. Terenul va fi câștigat de cel care va oferi cel mai mult, însă banca nu este dispusă să lase sub jumătate din valoarea de piață stabilită de un expert imobiliar. Nu este prima dată când Irinel Columbeanu a fost executat silit. Astfel, anul trecut 56 de terenuri din comuna Ciolpani, județul Ilfov, au fost scoase la vânzare prin licitație, scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Ianuarie 2013
Stire din Monden : Monica Gabor a renunțat  la Irinuca
Vineri, 02 Noiembrie 2012
Stire din Monden : Irinel Columbeanu, vânat de bănci
Pagina a fost generata in 1.0419 secunde