Ioana Ginghina, secrete din bucătărie

190
Ioana Ginghina, secrete din bucătărie - ioanaginghina-1382279629.jpg
Nu a avut niciodată probleme cu greutatea, însă tot timpul a avut grijă. Evită zahărul, pâinea, fast-food-ul, nu mănâncă după ora 19.00, știe ce alimente sunt cele mai sănătoase și mai pline de vitamine. Cu un asemenea regim alimentar, Ioana Ginghina a reușit să-și păstreze aceeași greutate de-a lungul anilor.

Pentru actrița din "Îngeri pierduți" (Acasă), Ioana Ginghina, gătitul nu este neapărat un hobby, ci mai mult o necesitate. "Îmi place să avem mâncare proaspătă și sănătoasă în casă. Gătesc aproape zilnic ceva rapid, ușor: mămăligă cu brânză, paste cu sos, sufleuri de legume, iar în weekend fac mâncăruri multe, de la aperitive până la deserturi. Ador dulciurile, de la ele mi-ar fi greu să mă abțin. Însă pregătesc din cele raw vegane, pe bază de fructe și semințe. Apoi, salatele și ciorbele sunt favoritele mele. În general, mănânc mult cantitativ, dar sănătos și cred că de aceea mă mențin de ani buni cam la aceeași greutate", mărturisește Ioana Ghinghina.

Invitată să gătească weekendul trecut în bucătăriile kika, actrița a făcut și niște recomandări "de toamnă". Smoothierurile pe bază de dovleac sunt, spune ea, extrem de gustoase și de sănătoase, iar strugurii, merele, prunele nu trebuie să-ți lipsească din casă în perioada asta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 30 Iulie 2012
Stire din Monden : Obsesia  Ioanei Ginghină
Pagina a fost generata in 1.5494 secunde