Ioana Ginghină intră în rândul vedetelor vegetariene!

1097
Ioana Ginghină intră în rândul vedetelor vegetariene! - ioanaginghina1311513295-1311576654.jpg
După Andreea Raicu și Olivia Steer, actrița Ioana Ginghină a renunțat și ea la carne și mănâncă doar produse vegetale. Mai mult, încearcă să își convingă și soțul să stea departe de orice produs de proveniență animală.

Actrița urmează stilul de viață vegetarian și a învățat să aleagă verdețuri, fructe, legume, semințe, în combinații care nu fac altceva decât să alimenteze corpul cu energie, să elimine grăsimile și să amâne procesul de îmbătrânire.

Mai greu îi este să îl convingă și pe Alexandru Papadopol să renunțe la carne.

"V-am mai spus că Alexandru râde de mine când vine vorba de hrana vie... Nu neapărat că nu crede în beneficiile ei, ci pentru că mă vede cum pun seara la hidratat migdale sau diverse, cum pun grâu la încolțit, cum cer frunze verzi în piață de care nu a auzit nimeni și tot așa. Acum că sunt liberă, mi-am propus să-l mai vitaminizez și pe el, care nu pot spune că mănâncă nesănătos, dar e foarte carnivor. Green smoothie bea, dacă fac, mai cu banană, mango, acum cu caise și nectarine, așa cât să nu simtă verdele prea mult, dar nu reușeam să-l conving că și mâncarea fără carne este gustoasă și foarte bună. Așa că mi-am cumpărat o carte de rețete vegetariene, foarte interesantă și m-am apucat de treabă", a scris Ioana, pe blogul personal. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3842 secunde