Învață să faci sex pe mașină!

1719
Învață să faci sex pe mașină! - car-1316349205.jpg
Prima condiție pentru a face sex pe o mașină este să ai mașina. Nu face sex pe mașinile altora. Cele mai potrivite mașini sunt cele mari, din clasa sedan, cu capota într-o poziție cât mai orizontală posibil.

Înainte să o faceți pe mașină, este necesar să curățați și să polisați mașina, astfel încât să puteți vedea reflecția voastră și să nu vă murdăriți. Dacă sunteți mai rotofei, aveți grijă cum vă urcați pe mașină - când vă apucă pasiunea, puteți strâmba capota. Țineți la îndemână un prosopel sau servețele din motive de igienă.

De asemenea, aveți grijă să nu fie rece sau fierbinte capota. În cazul în care mașina este vopsită într-o culoare închisă, metalul se înfierbântă la soare, așa că aveți grijă să nu va treziți cu arsuri.

Pozița cea mai simplă și cea mai evidentă să o faceți pe mașina este pe capotă, ceea ce înseamnă partea din față a mașinii. Femeia se așează pe capotă, bărbatul se apropie și petrecerea poate începe. Femeia îl poate îmbrățișa cu picioarele în jurul șoldurilor sau se poate întinde pe spate și sprijini picioarele de umerii lui. Această poziție este potrivită și pentru penetrare anală. O mașină cu o capotă abruptă nu este cea mai potrivită pentru această poziție.

Dacă aveți o mașină de calitate, sprijină-te de bara de protecție din fața. Femeia se poate întoarce și puteti continua "doggy style". Ai grijă la genunchi!

Pentru cei curajoși și puternici, putem recomanda și o variație a acestei poziții. Femeia se așează cu sânii pe mașină, apucă marginile mașinii cu mâinile, în timp ce bărbatul o prinde de picioare și le pune în jurul șoldurilor lui. Această poziție permite stimularea ușoară a punctului G feminin. Femeia stă într-o poziție prin care îmbrățișează, practic, mașina, drept pentru care recomandăm această poziție numai femeilor care iubesc mașinile.

Următorul pas în a face sex pe mașină este acoperișul mașinii. Nu venim cu nicio noutate, deoarece sexul pe acoperișul mașinii este identic cu sexul pe orice suprafață plană. Avem o singură avertizare: deși mașina arată destul de robust, 150 de kilograme pe acoperiș, concentrate în două sau trei puncte poate lăsa urme pe mașină.

(Un articol sexgen.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 12 Septembrie 2011
Stire din Monden : Fă-o în fața oglinzii!
Vineri, 09 Septembrie 2011
Stire din Monden : Cât de bun e sexul după ceartă
Miercuri, 14 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : S-a răsturnat cu mașina
Vineri, 09 Septembrie 2011
Stire din Actual : Pericol de explozie lângă ambasada SUA
Joi, 08 Septembrie 2011
Stire din Fun : Cabinetul de sex…
Pagina a fost generata in 0.5488 secunde