INNA vrea hotel de cinci stele, băutură moca și bodyguarzi care să o însoțească spre scenă

199
INNA vrea hotel de cinci stele, băutură moca și bodyguarzi care să o însoțească spre scenă - innaonshiphdwallpapers-1400578538.jpg
Inna a cucerit iremediabil America și țările latino-americane. Pentru că știe că e bătaie pe ea, Inna se poartă ca un veritabil superstar. Pe lângă tariful piperat, ea le trimite organizatorilor o-ntreagă listă cu pretenții pe care aceștia trebuie să i le îndeplinească întocmai: minibar gratis la hotel, camere preîncălzite, personal non-stop la dispoziția ei și așa mai departe, scrie libertatea.ro.


De înnoptat, solista vrea să facă acest lucru numai în apartamente hoteliere de cinci stele, cu minibarul gratis și room service activ nonstop. Iar dacă e solicitată pe timp de iarnă, atunci personalul hotelier trebuie să încălzească apartamentul în care ea va pune capul pe pernă cu multe ore înainte ca diva să se cazeze. Pentru că nu poate cânta pe stomacul gol și nici cei din echipa ei nu pot pune osul la treabă fără să mănânce, Inna cere să i se asigure meniuri complete pentru șapte persoane, 24 de ore din 24. Însă cerința ce le face și pe starurile hollywoodiene să moară de invidie este următoarea: să i se asigure patru bodyguarzi care să o însoțească înspre scenă, dar și după ce coboară.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 06 Februarie 2014
Stire din Monden : Inna, cu bustul gol pe internet
Sâmbătă, 21 Decembrie 2013
Stire din Monden : Inna: "Mi-e milă de mine…"
Vineri, 06 Decembrie 2013
Stire din Monden : Inna, luată pe sus de Brenciu
Sâmbătă, 18 Ianuarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Inna în concert la Maritimo
Marţi, 14 Ianuarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Inna în concert la Maritimo
Pagina a fost generata in 3.17 secunde