Inna, vândută ca o «marfă» în Bolivia

3287
Inna, vândută ca o «marfă» în Bolivia - 0283706inna-1390215210.jpg
Succesul Innei în America Latină a fost transformat în afacere de unii organizatori care câștigă zeci de mii de euro din vânzarea biletelor la concerte-fantomă. Deși acestea se comercializează on-line de peste o lună, cântăreața și-a avertizat fanii că spectacolul de la Piața Universității din La Paz - Bolivia, de pe 31 ianuarie, nu se află în agenda ei.


Concertul din Bolivia e promovat agresiv pe Facebook încă de anul trecut, însă artista și-a avertizat admiratorii pe 15 ianuarie. "Fani Club Rocker, îmi pare rău să vă anunț că show-ul din Bolivia de pe 31 ianuarie nu e confirmat de echipa mea, așa că nu voi fi acolo să vă cânt. Întreaga promovare a fost făcută, deși organizatorii evenimentului au știut că nu mi-am confirmat participarea. Îmi pare rău pentru cei dintre voi care au cumpărat deja bilete. Sper să vă revăd curând! Cu dragoste, Inna", a scris artista pe pagina ei de socializare.


Unii dintre fani însă vor ca artista să-i despăgubească direct. "Sunt foarte trist că nu te voi vedea în Bolivia. Chiar am cumpărat biletul. Va trebui să-mi dai banii înapoi", i-a scris Mohamad Mi. "Vine cam târziu anunțul tău!", a mustrat-o și Ismail Arabaci, un admirator din Turcia, scrie click.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Decembrie 2013
Stire din Monden : Inna: "Mi-e milă de mine…"
Vineri, 06 Decembrie 2013
Stire din Monden : Inna, luată pe sus de Brenciu
Marţi, 12 Noiembrie 2013
Stire din Monden : Inna s-a fotografiat complet goală
Marţi, 08 Octombrie 2013
Stire din Monden : Inna: "M-am căsătorit cu..."
Sâmbătă, 18 Ianuarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Inna în concert la Maritimo
Marţi, 14 Ianuarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Inna în concert la Maritimo
Pagina a fost generata in 2.217 secunde