Inna și Ellie White, desființate: Au voce, dar nu când cântă

354
Inna și Ellie White, desființate: Au voce, dar nu când cântă - inna1-1409822902.jpg
Melodiile lor se aud mereu la radio și au concerte peste concerte în țară și străinătate. Însă live, cântăreții mai dau greș și falsează mai mult sau mai puțin.

Dana Dorian, una dintre cele mai bine cotate profesoare de canto, a venit în platoul Click! de la Prima TV pentru a analiza vocile lui Ellie White, a Innei și a lui Dan Bălan. Dură, Dana i-a taxat pe fiecare în parte după ce a ascultat live-uri dezastruoase cu cei trei.

"Au voce, dar nu când cântă. Hai să mergem în cluburi de karaoke, să auzi voci de zici că ai nimerit nu știu unde. Evident că se poate da vina pe sonorizare. Dacă e sonorizarea proastă, nu trebuie să urlu. Nu înseamnă că te gâdilă să îți scape vocea în falsuri. Ellie falsează puțin, de decor, să nu o întrebe lumea dacă face playback. Lăsați-o și pe ea sărăca", a concluzionat după ce a auzit-o pe Ellie.

Nici Inna nu a avut parte de cuvinte mai blânde, mai ales că Dana s-a arătat dezamăgită că artista nu vrea să se comporte ca un star internațional și când vine vorba de cântat.

"Eu de la Inna, din naivitate, prostie, aștept oareșce schimbări. Aștept să se dezmitească, să își asume că e artist internațional, că aibă o evoluție. Nu e problema că falsează, problema e să înțelegi și să nu mai faci. Ești un brand internațional, cântă ca un brad internațional. În orice meserie, dacă lași studiul un an, se simte. Dacă nu, merge și așa", a spus Dana, dezamăgită, scrie click.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 06 Februarie 2014
Stire din Monden : Inna, cu bustul gol pe internet
Sâmbătă, 21 Decembrie 2013
Stire din Monden : Inna: "Mi-e milă de mine…"
Vineri, 06 Decembrie 2013
Stire din Monden : Inna, luată pe sus de Brenciu
Sâmbătă, 18 Ianuarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Inna în concert la Maritimo
Marţi, 14 Ianuarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Inna în concert la Maritimo
Pagina a fost generata in 1.5874 secunde