Inna, implicată într-un scandal din cauza înjurăturilor

289
Inna, implicată într-un scandal din cauza înjurăturilor - inna-1363611707.jpg
Cea mai recentă piesă a cântăreței Inna a iscat controverse imediat după lansare. Colaborarea neașteptată cu moldovenii de la Carla’s Dream a pus-o pe artistă într-o ipostază deloc confortabilă, din cauza titlului pe care îl poartă piesa. Mai multe voci au susținut că "P.O.H.U.I" înseamnă, de fapt, o înjurătură în limba rusă și că Inna nu este conștientă de ceea ce cântă. 

Radu Sîrbu, fostul component al trupei O-Zone, a atacat foarte dur melodia cu pricina. "Nu mi-aș dori ca fetița mea de șapte ani să umble prin casă și să cânte «Pohui tralala». Cunoscând limba rusă, semnificația cuvântului pohui este una cât se poate de urâtă pentru audiența generală. Este exact același lucru cum ar merge un artist român în Rusia și ar cânta la toate posturile naționale gen, «Mă doare-n *****». Scuzați-mi exprimarea, dar exact asta este în piesă", a scris Radu, pe contul său de Facebook. 

Nici videoclipul piesei nu a fost mai puțin disputat, Inna surprinzându-și fanii cu un nou look. Aceasta apare tunsă scurt și îmbrăcată într-un costum bărbătesc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4229 secunde