Inna: Dacă m-aș mărita și dacă aș face un copil ar fi imatur pentru mine

425
Inna: Dacă m-aș mărita și dacă aș face un copil ar fi imatur pentru mine - inna61o-1412167579.jpg
Este iubită, piesele ei sunt ascultate în Europa și în America Latină, iar viața ei pare să fie pe scenă momentan. Inna spune că nu este pregătită, cel puțin deocamdată, să aibă o familie și copil.

Cântăreața așteaptă cu nerăbdare fiecare concert, la care zeci de mii de oameni sunt prezenți să o vadă și să o asculte. Ea spune că se simte foarte bine atunci când știe că admiratorii ei adoră muzica ei și pe ea personal. 


"Mă simt importantă, magică, iubită", a declarat Inna, la Pro TV. Se pare că dragostea fanilor, dar și a familiei ei îi este, deocamdată, de ajuns. Mai mult, ei nici nu îi trece prin cap să se mărite și spune că nu ar putea să aibă grijă de un copil.


"În momentul de față dacă m-aș mărita și dacă aș face un copil ar fi imatur pentru mine. Eu mereu, încă de când eram mică, față de colegele mele de școală eram mult mai copilăroasă. Chiar dacă mai am puțin și fac 28 ani sunt puțin mai întârziată ca și maturitate. M-aș simți un copil cu copil. Nu îmi trece prin cap să mă căsătoresc și nici nu aș putea să am grijă de un copilaș deocamdată", a declarat Inna la Pro TV.

Altfel, cântăreața a dezvăluit că în culise, înainte de fiecare concert, are câteva mici pretenții de la organizatori: "Dulciuri și oglindă, o oglindă cât mai mare, ca să fiu sigură că atunci când urc pe scenă sunt așa cum trebuie", a mai mărturisit Inna, scrie libertatea.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 06 Februarie 2014
Stire din Monden : Inna, cu bustul gol pe internet
Sâmbătă, 21 Decembrie 2013
Stire din Monden : Inna: "Mi-e milă de mine…"
Vineri, 06 Decembrie 2013
Stire din Monden : Inna, luată pe sus de Brenciu
Sâmbătă, 18 Ianuarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Inna în concert la Maritimo
Marţi, 14 Ianuarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Inna în concert la Maritimo
Pagina a fost generata in 1.6207 secunde