"În urmă cu un an și jumătate nu îndrăzneam să ne gândim la ziua de azi"

241
1
După divorțul de Marcel Toader, Gabriela Cristea și-a găsit repede fericirea în brațele lui Tavi Clonda, cu care s-a și căsătorit. Cei doi s-au cunoscut în platoul emisiunii "Te vreau lângă mine", show moderat de brunetă. Prima lor întâlnire s-a produs în urmă cu un an și jumătate, când au decis să-și acorde o șansă. La scurt timp, Gabriela și Tavi s-au fotografiat pentru prima dată împreună, imagine pe care prezentatoarea o păstrează încă în pozele lor de cuplu.


"Prima noastră poză! În urmă cu un an și jumătate nu îndrăzneam să ne gândim la ziua de azi", a scris Gabriela Cristea la descrierea fotografiei cu doar câteva ore înainte de a ajunge în fața ofițerului stării civile. 






Comentează știrea

nico
30 aprilie 2015
munca part-time!!

Țelurile și obiectivele reprezintă trambulina ce te va catapulta spre realizarea viselor tale. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea "Născut pentru succes". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber,într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision.Pentru mai multe detalii,trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 25 Iulie 2014
Stire din Monden : "Doamne, asta îmi rupe oasele!"
Pagina a fost generata in 1.5005 secunde