€ 4.7627
£ 5.4233
$ 4.2726

Mai multe ştiri online:

"Îmi doresc să fim sănătoși, să fie Cristi bine"

Ştire online publicată Luni, 13 Februarie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
S-au dus vremurile în care Valentina Pelinel defila și făcea furori pe podiumurile de prezentare! Mult mai matură, dar și tare îndrăgostită de Cristian Borcea, după cum însăși mărturisește, aceasta spune că nu s-ar mai întoarce niciodată la vechea sa meserie. Acum, prioritățile sunt altele, mai ales că e femeie aproape măritată, cu copil și un viitor soț.

„Nu-mi doresc asta. Fiecare vârstă are pașii ei. Eu am trecut de perioada aceea. Important este să evoluezi, să avansezi și să știi ce ai de făcut pentru fiecare vârstă”, a declarat Valentina Pelinel, pentru Libertatea.

Fostul model a mai spus că-și dorește în primul rând ca tatăl copilului său, aflat în penitenciar, să fie sănătos. Și, de asemenea, să le meargă bine afacerile pe care le au împreună.

„Îmi doresc să fim sănătoși, să fie Cristi bine, să-i putem face botezul lui Milan. Și să ne meargă bine afacerile. Să avem cât mai multe nunți, oamenii să fie fericiți. Degeaba ai clienți dacă nu sunt fericiți, să avem activitate, să fim ocupați și harnici”, a completat aceasta.

În prezent, Valentina se ocupă de organizarea nunților pentru viitori miri care aleg să-și petreacă acest eveniment unic din viața lor, la localul fostului acționar dinamovist. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8578 secunde