Imagini emoționante / Andreea Răducan s-a căsătorit: "Cred că este cel mai important moment..."

1194
2
Fostă campioană olimpică și mondială la gimnastică, Andreea Răducan, a avut parte azi de cel mai emoționant moment din viață. S-a căsătorit religios cu alesul inimii ei, Daniel Tandreu.

Ceremonia a avut loc la biserica "Adormirea Maicii Domnului", din Pipera, lăcaș de cult care nu a fost ales întâmplător. "Acolo slujește peotul care ne cunoaște pe noi, la care ne-am mai și mărturisit, care a venit și acasă și a făcut sfeștanie. Ne-am cunoscut cu ani în urmă prin intermediul unei prietene. E un preot cu care am comunicat foarte bine și de aceea am dorit să ne cunune dânsul", a declarat Andreea pentru "Click!".


Ceremonia a fost cu adevărat una specială pentru Andreea, care a purtat o superbă rochie albă, comandată la o firmă din Barcelona, care are și reprezentanță în România. 


"Cred că este cel mai important moment, cununarea în fața lui Dumnezeu, așa că și emoțiile au fost pe măsură", a mai spus fosta gimnastă, care a ascultat slujba cu ochii umezi, fiind impresionată și de corul bisericii.

Ceremonia a fost urmată de o petrecere, care a avut loc la clubul Stejarii. Voia bună a celor aproximativ 260 de invitați a fost asigurată de formația lui Florin Ristei, de Ansamblul Maramureșul și de un DJ. Ca o sportivă adevărată, Andreea și-a propus să nu stea pe scaun prea mult la propria nuntă. "Vreau să dansez toată noaptea, pentru că este o seară specială. Sper ca toată lumea să se simtă bine și noi vom face tot ce vom putea pentru a fi gazde perfecte", a mai spus Andreea. 


Evident, printre invitați se numără și fosta vicecampioană mondială la handbal Elena Frîncu, dar și foste gimnaste: Sandra Izbașa, Monica Roșu, Silvia Stroescu, Loredana Boboc, Cătălina Ponor, dar și antrenorii care le-au dus pe culmile succesului, Octavian Belu și Mariana Bitang. 


"Doamna Mariana m-a ajutat foarte mult în această perioadă, cu sugestii, cu sfaturi, îi mulțumesc și pe această cale", a mai spus Andreea, care a avut cununia civilă miercuri, scrie click.ro







Comentează știrea

costica
16 octombrie 2016
opinie

Fă un profit incredibil! E timpul sa schimbi ceva! Te asteptam cu drag in echipa noastra! Te vom instrui gratuit si vei incepe sa castigi bani, chiar si in timpul liber! Cauta-ne acum la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN COSTICATIO.BetterThanYouTube.com

Velma
23 octombrie 2016
.

Mireasa frumoasa! Casa de piatra!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3691 secunde