Horia Brenciu: "O cheamă Mina și cântă de când s-a născut"

1217
Horia Brenciu:
Solistul Horia Brenciu și-a văzut ieri visul cu ochii, căci iubita lui, Alice Dumitrescu (44 de ani), a adus pe lume o fetiță. Artistul, care taie și spânzură în calitate de jurat al emisiunii "Vocea României" (PRO TV), și-a postat, ieri, pe Facebook, un mesaj înduioșător, primul în calitate de tătic.


Bucurie mare pentru Horia Brenciu, ieri, la primele ore ale dimineții, când iubita lui, Alice Dumitrescu, a născut o fetiță. Fericitul tătic s-a grăbit să împartă evenimentul cu prietenii săi de pe Facebook, unde a postat un mesaj emoționant: "Are 2 surori mi-nunate, 2 părinți simpatici, 3 pisici răsfățate, o bonă și 3,400 kg. O cheamă Mina și s-a născut în dimineața asta frumoasă de 1 noiembrie. Toată lumea e bine, sănătoasă și, DA, cântă de când s-a născut!".

Cu puțin timp înainte de a avea primul moștenitor, Horia se lăuda că va fi un tată calm: "Sunt pregătit pentru orice scâncet, bocet, colică, ieșire de dinte sau schimbare de scutece. Sunt antrenat pentru orice întrebare copilărească, vază spartă, urcare neprevăzută în copac sau pe gardul vecinului".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7445 secunde