Horia Brenciu are 14 voci extraordinare la "Vocea României"!

300
Horia Brenciu are 14 voci extraordinare la
Horia Brenciu este de părere că alegerea pieselor la prima etapă este de cele mai multe ori hotărâtoare pentru concurenți. "În mai puțin de două minute, concurentul trebuie să convingă cel puțin un jurat să apese butonul. Trebuie să strecoare în acel interval bucurie, pasiune, sensibilitate, puțină suferință și nebunie. Echipa mea are toate calitățile acestea", a mărturisit Horia Brenciu.

Întrebat pe ce piese au mizat concurenții de această dată la preselecții, Horia a explicat că, în comparație cu anul trecut, "au predominat piese de stare, extrem de sensibile, cu o puternică linie melodică".

"Cred că fiecare din cele 14 voci sunt deja vocile României. Și mai sunt convins de un lucru pe care îl repet din capul locului: Vocea României este doar începutul. Sezonul doi durează doar patru luni, dacă muzica este pentru ei o adevărată pasiune ne vom da seama de lucrul acesta abia anul viitor. Scena muzicală românească este extrem de capricioasă. Experiența primului sezon mi-a arătat că nu toți concurenții au dorit cu ardoare să rămână pe scenă. Anul acesta sper să găsesc și mai multă pasiune pentru acest deziderat", a afirmat Brenciu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2844 secunde